Löw schat kansen Neuer positief: "Als hij fit is, gaat hij mee"

24 mei 2018, 22:16   Bijgewerkt: 25 mei 2018, 00:03

Keeper Manuel Neuer is vermoedelijk fit genoeg om in actie te komen op het WK in Rusland deze zomer. Toch is het nog even de vraag of bondscoach Joachim Löw ook daadwerkelijk een beroep op hem doet: met Marc-André ter Stegen heeft de bondscoach van Duitsland namelijk een uitstekend initiatief in huis. Er is nog niet gekozen.

"Hij heeft nog geen problemen gehad op de training", vertelde Löw op de persconferentie voorafgaand aan de samenkomst van zijn selectie over Neuer, die al het hele seizoen met een voetblessure kampt. Ook de licht geblesseerde Mesut Özil en Jérôme Boateng zijn vermoedelijk inzetbaar op de eindronde in Rusland.

"Manuel kan tot dusver alle trainingen goed meedoen, onder hoge druk. Als hij fit is en kan alles geven, is hij er zeker bij", verklapte Löw over de goalie van Bayern München. Dat betekent dat Bernd Leno of Kevin Trapp nog afvalt bij de Duitsers. Behalve als er toch nog onverwacht problemen optreden. "Dan gaan we samen om tafel", aldus Löw, die in het midden liet of Neuer dan meegaat naar Rusland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen