Jordi Cruijff sluit functie bij FC Barcelona volledig uit

25 mei 2018, 15:45

Jordi Cruijff gaat niet aan de slag bij FC Barcelona. De vertrekkende trainer van Maccabi Tel Aviv vindt de tijd niet rijp. Vorig jaar waren er contacten om Cruijff voor een onbekende functie naar Camp Nou te halen, maar sindsdien is het stil.

"Het is volledig uitgesloten dat ik nu bij Barça ga werken", zegt Cruijff tegen Marca. "Dit is niet het juiste moment. Ik zie mezelf niet in het huidige sportmanagement werken. Volgens mij pas ik daar niet. Vorig jaar was er contact, maar toen had ik al besloten om bji Maccabi te blijven." Welke positie Barcelona in gedachten had, laat Cruijff in het midden. "Ik ben dankbaar dat ze aan mij dachten. Sindsdien is er geen contact meer geweest. Behalve het normale contact vanwege mijn vader."

Cruijff houdt alle opties voor de nabije toekomst open. Het afgelopen jaar was hij trainer in Tel Aviv, maar in de Israëlische jaren daarvoor was hij technisch directeur. "Ik vind allebei leuk. Plannen maken in het voetbal is moeilijk. Ik wil op een plek werken waar ik mij gewaardeerd voel, wetende dat ik invloed heb op een project. Als het juiste gevoel er is moet je dat aangrijpen."

Gaat Real Madrid er weer vandoor met de titel of zal Liverpool toeslaan in Kiev? Check hier wat de bookmakers denken!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen