Amrabat hoopt tóch mee te kunnen doen tegen Portugal

18 juni 2018, 14:31

Nordin Amrabat leek afgeschreven voor het duel met Portugal, maar de 31-jarige aanvaller hoopt de tweede groepswedstrijd van Marokko toch te kunnen halen. De Marokkaan liep tegen Iran (0-1) een hersenschudding op, waarna de medische staf een streep door het duel met de Portugezen zette. Amrabat zegt echter dat nog niets definitief is.

Tegenover de NOS laat Amrabat weten dat er iets is verzonnen waardoor hij tegen Portugal mogelijk kan meedoen. "Het gaat goed, nog niet 100 procent maar ik heb nog 48 uur en de hoofdbescherming is onderweg vanuit Nederland. Als alles goed gaat dan hoop ik te spelen."

Amrabat ging in de slotfase van het duel met Iran naar de grond. De wijze waarop met de hoofdblessure werd omgegaan, kwam de Marokkaanse medische staf op kritiek te staan. Amrabat werd een paar keer tegen de wangen getikt en er werd water in zijn gezicht gespoten. "We aanvaarden de werkwijze van de dokter niet. We hebben respectvol gevraagd dat dit niet meer moet gebeuren", zei Michel D'Hooghe, baas van de medische commissie van de FIFA.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen