Van der Vaart niet van plan om bij PEC Zwolle te blijven

2 juli 2018, 20:21   Bijgewerkt: 2 juli 2018, 20:26

Rafael van der Vaart (35) traint de komende tijd mee bij PEC Zwolle, maar is niet van plan om zijn carrière bij de Eredivisionist te vervolgen. De middenvelder werkt in Zwolle aan zijn conditie en gaat daarna 'in principe' terug naar Denemarken, dicht bij zijn familie.

De maandagtraining van de Zwollenaren was drukbezocht. Supporters waren op de training afgekomen om een glimp op te vangen van de 109-voudig international. "We hebben de afspraak gemaakt dat ik twee weken meetrain. Daarna ga ik terug naar Denemarken. Dat is het verhaal, iedereen weet dat ik het liefst daar blijf voetballen. In het voetbal weet je het nooit, er kunnen altijd dingen gebeuren, maar dat is principe wel het plan", aldus Van der Vaart tegen FOX Sports.

De oud-speler van onder meer Ajax, Tottenham Hotspur en Real Madrid vindt het fijn dat hij bij Zwolle kan meetrainen. "Dat waardeer ik heel erg. Mijn doel is om in Denemarken voetballen, dicht bij mijn familie. Als je in Nederland voetbalt, moet je hier ook wonen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen