Drama voor Younes compleet: Wolfsburg-transfer ketst af

3 juli 2018, 13:24

Het blijft een onrustige periode voor Amin Younes. De aanvaller verbond zich al voor vijf seizoenen aan Napoli, maar had daar later spijt van en wilde de transfer annuleren. Napoli hield hem aan zijn contract, maar lijkt nu ook van hem af te willen. VfL Wolfsburg leek uitkomst te bieden, maar een transfer naar die club is dinsdag afgeketst. Het is daardoor nog altijd onduidelijk voor welke club de Duitser gaat spelen. 

?Dat bevestigt directeur Jörg Schmadtke aan het Duitse Sport1. De 24-jarige aanvaller had zijn hoop gevestigd op Wolfsburg, dat uitkomst kon bieden in het gedoe met Napoli, maar die club is afgehaakt. Volgens die club zaten er teveel haken en ogen aan de transfer en zijn de onderhandelingen tot stilstand gekomen. Volgens Sport1 baalt Younes daar zo erg van dat hij zijn zaakwaarnemer Sedat Duraki aan de dijk heeft gezet.

Zeker is in ieder geval dat Younes deze zomer vertrekt bij Ajax. De situatie is nu zo dat de international zich moet gaan melden bij Napoli, al zal Younes er alles aan willen doen om een andere club te vinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen