'Feyenoord in afrondende fase van transfer van Sinisterra'

8 juli 2018, 16:02

Luis Fernando Sinisterra wordt de nieuwe aanwinst van Feyenoord. De negentienjarige buitenspeler moet in De Kuip de opvolger worden van de naar Kayserispor vertrokken Bilal Basacikoglu. De Rotterdammers zijn zelfs al in de afrondende fase van de overgang, waarbij de medische keuring nabij is.

Dat schrijft De Telegraaf. Eerder kwamen zondag de berichten vanuit zijn thuisland dat Sinisterra onderweg was naar Feyenoord, terwijl de aanvaller de club uit Rotterdam ook was begonnen te volgen op Instagram. Volgens meerdere Nederlandse media, waaronder De Telegraaf, is zelfs de medische keuring al gepland, waardoor de transfer vermoedelijk snel kan worden afgerond.

Sinisterra speelt op dit moment nog in zijn thuisland voor Once Caldas, de club waar hij ook doorbrak en debuteerde. In twaalf duels maakte hij twee doelpunten, gaf vier assists en kreeg opvallend genoeg liefst vijf gele kaarten. Na Yassin Ayoub zal hij pas de tweede aanwinst worden in Rotterdam-Zuid.

Trainer Giovanni van Bronckhorst kan de impuls overigens goed gebruiken: na het vertrek van Bilal zijn de opties voorin, op de flanken althans, niet heel erg ruim.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen