Go Ahead vindt in Verheydt de opvolger voor Hendriks

16 juli 2018, 10:15

Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met Thomas Verheydt. De aanvaller wordt – op voorbehoud van de medische keuring – voor twee seizoen, met de optie voor nog een extra jaar, vastgelegd. De sterke spits komt over van het Engelse Crawley Town en moet de nieuwe targetman worden in het elftal van John Stegeman.

"De kleinste verdediger die ik ben tegengekomen afgelopen seizoen was 1 meter 98", vertelt de blije aanvaller na zijn transfer naar Deventer. "Ik voel me aangetrokken tot Go Ahead Eagles. Het is een volksclub. De trainer wil aanvallend spelen met opkomende backs en hoge druk. Ik ben een spits die het spel naar zich toetrekt, zich in de zestien meldt en dan afmaakt. De plannen van de technische leiding passen perfect bij mijn spel."

De aanvaller speelde eerder voor MVV Maastricht, alvorens hij naar Engeland vertrok. Daar had hij een contract tot en met 2020, maar Kowet had veel over voor de spits. "Thomas Verheydt is het type spits dat wij zochten: een aanspeelpunt met een sterke persoonlijkheid. Bovendien neemt hij ervaring met zich mee van voetballen in het buitenland", legt technisch manager Paul Bosvelt uit.

Verheydt is de opvolger van Sam Hendriks, die afgelopen week naar OH Leuven vertrok. Hij is zeker niet de eerste aanwinst van Stegeman, die onder andere Gino Bosz, Jeroen Veldmate, Richard van der Venne, Istvan Bakx, Julian Lelieveld en Roland Baas al naar Deventer haalde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen