Juridisch staartje dreigt na transfer van Martins naar Atlético

25 juli 2018, 12:25

Waar Bas Dost ondanks alle perikelen zijn contract bij Sporting Portugal verlengde, is Gelson Martins definitief vertrokken. De 23-jarige aanvaller heeft een zesjarig contract getekend bij Atlético Madrid. De Portugees international was een van de spelers die een transferverzoek indiende na de laffe aanval van Sporting-hooligans op eigen spelers. Dost behoorde ook tot dat rijtje, maar na het vertrek van de discutabele voorzitter Bruno de Carvalho en de aanhouding van meerdere hooligans, bedacht de spits zich.

Atlético Madrid beweert dat Martins transfervrij overkomt. Maar Sporting zou nooit toestemming hebben gegeven voor contractontbinding. Van een akkoord tussen de Portugezen en Atlético is dan ook geen sprake, meldt A Bola. Vanwege deze gang van zaken is Sporting naar de FIFA gestapt, om een klacht in te dienen. Daarmee dreigt deze transfer een juridisch staartje te krijgen.

Martins speelde in totaal 180 wedstrijden voor Sporting, en was daarin 33 keer trefzeker. Hij gold als aanvalspartner van Dost.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen