Schöne kan lachen ondanks misser: "Was geen wereldpenalty"

25 juli 2018, 23:59

Dat de gemiste strafschop van Lasse Schöne tegen Sturm Graz na het duel voor lachende gezichten zorgde, had vooral te maken met het feit dat de Deen in de rebound de bal wel voorbij keeper Jörg Siebenhandl kreeg. Toch beseft de middenvelder dat zijn strafschop niet bepaald goed ingeschoten was. Op het WK in Rusland miste hij in Denemarken ook een belangrijke strafschop, toch ging hij er weer achter staan. 

En daar twijfelde de Ajacied ook niet over. "Nee, daar heb ik niet over getwijfeld", sprak Schöne tegenover FOX Sports. "We hebben een lijstje en we moeten zelf beslissen over de penalty. Ik nam deze gewoon." Zijn zwakke inzet werd vrij simpel gestopt, waarbij Schöne mazzel had dat hij een herkansing middels de rebound kreeg.

De hoofdrolspeler kon er na het duel een beetje om lachen. "Nee, het was geen wereldpenalty. Gelukkig kon ik het in de rebound een beetje goed maken, maar dit was zeker niet een van mijn besten." Met bijvoorbeeld Klaas-Jan Huntelaar heeft Ajax nog een uitstekende penalty-specialist in huis. Staat hij de volgende keer achter de bal? "Ik kan me goed voorstellen dat hij de volgende neemt", aldus Schöne, die in overleg bepaalt wie welke penalty neemt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen