Senegal geeft coach Cissé nieuw contract én een flinke uitdaging

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

27 juli 2018 – Senegal heeft bondscoach Aliou Cissé een nieuw contract aangeboden. De keuzeheer krijgt ondanks de uitschakeling in de poulefase van het WK in Rusland het vertrouwen van de voetbalbond. Wel hebben ze hem meteen opgezadeld met een forse nieuwe uitdaging: in 2019 moet de finale van de Afrika Cup worden gehaald.

Senegal geeft coach Cissé nieuw contract én een flinke uitdaging

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat staat op de website van de voetbalbond te lezen. "De wereld heeft gezien dat Senegal kan voetballen en dat is ook te danken aan Cissé", sprak Augustin Senghor. Volgens de bondsvoorzitter heeft de coach voldaan aan de doelstelling om de groepsfase te overleven in Rusland. Hoewel dat in theorie niet lukte, was Senegal wel enorm dichtbij. Op basis van het aantal gele kaarten ging niet Senegal, maar Japan namelijk naar de achtste finales.

Cissé werd in 2015 aangesteld als bondscoach: in Gabon behaalde hij tijdens de Afrika Cup na twee zeges als eerste land de kwartfinale, maar daarin werd het wel meteen uitgeschakeld door Kameroen na strafschoppen.

  • Topclub Adv

    Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

    Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

  • Reacties

    Eredivisie

    gerelateerd