Bakker wordt verlost door De Graafschap: "Dit is het beste"

2 augustus 2018, 15:02

Bij PEC Zwolle had Erik Bakker weinig uitzicht op speeltijd en dus is hij blij dat De Graafschap hem de kans heeft gegeven om in de Eredivisie te blijven spelen. De 28-jarige middenvelder kijkt uit naar zijn periode in Doetinchem en wordt herenigd met Henk de Jong.

Met De Jong en diens assistent Sandor van der Heide werkte hij eerder succesvol samen bij SC Cambuur. "Onder Henk heb ik bij Cambuur gespeeld en met Sandor heb ik eerst samengespeeld en daarna was hij assistent. Dat voelt dus vertrouwd", legt Bakker uit aan De Gelderlander. "Voordeel is ook dat ik weet hoe Henk en Sandor bij De Graafschap willen spelen. Dan is het niet zo'n probleem dat ik nog maar anderhalve week heb tot het begin van de competitie. Ik ben ook fit, want heb bij PEC Zwolle de hele voorbereiding meegedraaid en ook nog een paar oefenwedstrijden gespeeld."

Bij PEC Zwolle had hij weinig uitzicht op speeltijd, waardoor De Graafschap als geroepen kwam. "Daarom is de overgang naar De Graafschap voor beide partijen het beste", weet Bakker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen