Mazraoui wil leren van zijn fouten, zoals tegen Standard Luik

14 augustus 2018, 09:23

Noussair Mazraoui veroorzaakte tegen Standard Luik (2-2) vorige week een strafschop in blessuretijd, toch is de rechtsback een zekerheidje in het elftal van Erik ten Hag. De twintigjarige multifunctionele voetballer wil leren van zijn misser in België. "Als iets fout gaat, zoals de penalty die ik bij Standard Luik veroorzaakte, probeer ik ervan te leren en ga ik door."

Dat vertelt de Ajacied tegenover De Telegraaf. Sowieso speelde hij tot dusver al een hoofdrol in Amsterdam dit seizoen. Op de zo bekritiseerde rechtsachterpositie staat hij in het team en gaf hij al meerdere assists. "Je kunt als rechtsback opvallen door goed te verdedigen. Assists geven en doelpunten maken, is een stuk moeilijker. Maar tegen Sturm Graz was ik twee keer de aangever. Dus the next goal is een goal", is hij ambitieus.

Tegen Standard Luik is Mazraoui ongetwijfeld weer basisspeler dinsdagavond. Onder trainer Marcel Keizer, die de Ajacied overigens meer dan looft, kreeg hij zijn eerste kansen. Onder Ten Hag kreeg hij wat vaker een basisplaats, die hij dit seizoen definitief heeft veroverd bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen