Spoorboekje: Europese Supercup, Barcelona en Iniesta in actie

15 augustus 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 15 augustus.

Specials

Wedstrijden

Vissel Kobe – Sanfrecce Hiroshima (12.00 uur)

Met Andrès Iniesta bij Vissel Kobe worden ook de potjes in Japan interessant. Zaterdag liet El Blanquito zien waarom. De 34-jarige technicus scoorde zijn eerste doelpunt voor Vissel Kobe op sensationele wijze. À la Dennis Bergkamp draaide Iniesta weg bij zijn tegenstander en rondde hij zijn pirouette ook nog af. Vanmiddag (Nederlandse tijd) heeft Vissel Kobe de Spanjaard weer hard nodig, als koploper Sanfrecce Hiroshima op bezoek komt.

FC BarcelonaBoca Juniors (18.15 uur)

Jaarlijks speelt FC Barcelona in Camp Nou om de Trofeu Joan Gamper, de prijs die is vernoemd naar de oprichter van Barça.Voor deze editie is Boca Juniors, de kampioen van Argentinië, uitgenodigd. Het komt zelden voor dat Barcelona deze prijs niet wint. In 2012 gebeurde dat voor het laatst, toen Sampdoria te sterk was.

Real MadridAtlético Madrid (21.00 uur)

Tallinn, de hoofdstad van Estland, is vanavond het decor van de strijd om de Europese Super Cup: Real Madrid versus Atlético Madrid. De altijd beladen stadsderby is extra pikant nadat Thibaut Courtois vorige week Chelsea verruilde voor de Champions League-winnaar. Dat ligt gevoelig, omdat de Belgische doelman 154 wedstrijden voor Atleti speelde. Het is alleen nog de vraag of Julen Lopetegui voor Courtois kiest, of dat Keylor Navas misschien toch onder de lat staat.

Voetbal op tv

18.10 uur: FC Barcelona – Boca Juniors, Ziggo Sport Select – duel om Trofeuo Joan Gamper

20.55 uur: Real Madrid – Atlético Madrid, Ziggo Sport Select – duel om Europese Super Cup

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen