Van der Gragt absent bij Leeuwinnen, Geurts en Miedema terug

24 augustus 2018, 09:38

Stefanie van der Gragt maakt geen onderdeel uit van de selectie van de Oranje Leeuwinnen voor de aanstaande interland tegen Noorwegen. De verdediger moet door een bovenbeenblessure verstek laten gaan. Loes Geurts en Vivianne Miedema zijn wel van de partij.

De aanwezigheid van Geurts is noemenswaardig, aangezien zij al gestopt was als international. Onlangs stelde Geurts zich echter weer beschikbaar en nu zit de 177-voudig international weer bij de groep. De keepster vervangt de geblesseerde Jennifer Vreugdenhil die met knieklachten kampt. Naast Geurts is ook Vivianne Miedema weer van de partij. De spits is hersteld van blessureleed.

De Oranje Leeuwinnen spelen op dinsdag 4 september om 17.00 uur tegen Noorwegen in Oslo. Oranje staat bovenaan in de WK-kwalificatiegroep, met negentien punten uit zeven wedstrijden. De Denen staan op vier punten achterstand, maar moeten nog een duel inhalen. Dat doen ze op 31 augustus tegen Slowakije. Wint Noorwegen die wedstrijd, dan wordt de strijd met Oranje bijzonder interessant.

De selectie van het Nederlands vrouwenelftal: Loes Geurts (Göteborg FC), Lize Kop (Ajax), Sari van Veenendaal (Arsenal), Dominique Bloodworth* -voorheen Dominique Janssen (Arsenal), Anouk Dekker (Montpellier HSC), Merel van Dongen (Real Betis), Kika van Es (Ajax), Danique Kerkdijk (Bristol City), Desiree van Lunteren (SC Freiburg), Liza van der Most (Ajax), Siri Worm (Everton), Daniëlle van de Donk (Arsenal), Jackie Groenen (FFC Frankfurt), Inessa Kaagman (Everton), Jill Roord (Bayern München), Sherida Spitse (Vålerenga), Kelly Zeeman (Ajax), Lineth Beerensteyn (Bayern München), Ellen Jansen (Ajax), Renate Jansen (FC Twente), Lieke Martens (FC Barcelona), Vivianne Miedema (Arsenal) en Shanice van de Sanden (Olympique Lyon).

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen