AC Milan verspeelt voorsprong en gaat onderuit bij Napoli

25 augustus 2018, 22:40

AC Milan heeft zichzelf tekort gedaan in hun eerste competitiewedstrijd. De Rossoneri verspeelden zaterdag op bezoek bij Napoli een 0-2 voorsprong en gingen zelfs met 3-2 onderuit. 

Voor AC Milan waren het de eerste Serie A-minuten, want vorige week werd het duel met Genoa vanwege de brugramp afgelast. Gennaro Gattuso startte onder meer met aanwinsten Gonzalo Higuain en Pepe Reina. Beiden hebben een verleden bij Napoli. Bij Napoli staat Carlo Ancelotti dit seizoen aan het roer. Gattuso was op weg zijn oude leermeester af te troeven.

Napoli speelde moeizaam, AC Milan zocht heel geduldig naar kansen. Dat geduld leverde de 0-1 van Giacomo Bonaventura op. Met een knappe volley opende hij de score. Napoli moest net als vorige week tegen Lazio in de achtervolging. Maar de schade nam juist meer toe in de tweede helft. Na 28 passes was Davide Calabria het eindstation en zette hij een 0-2 tussenstand op het scorebord.

Vanaf dat moment werd Napoli echt wakker. Zielinski bracht met zijn rake schot het geloof terug. Het vuur in de ploeg van Milan leek daarbij te verdwijnen. Zielinkski profiteerde nogmaals, door een afgeslagen hoekschop tegen de touwen te schieten. De comeback werd compleet gemaakt door invaller Dries Mertens. Allan, die te makkelijk het strafschopgebied van Milan in kon duiken, gaf de Belg een intikker.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen