Cocu verliest weer in Turkije: "Een grote teleurstelling"

26 augustus 2018, 12:34

De start van Philip Cocu als trainer van Fenerbahçe is vooralsnog niet denderend. De Turken werden uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League en verloren zaterdag voor de tweede keer in de competitie. "Na de tegengoal stopten we met voetballen."

Cocu zelf wanhoopte na afloop nog niet. Op bezoek bij Göztepe ging zijn ploeg met 1-0 ten onder. "Na de tegengoal stopten we met voetballen. We moeten het zelfvertrouwen en het geduld hebben om ons eigen spel te blijven spelen, zoals in de eerste helft. Het is opnieuw een grote teleurstelling."

Ook buiten het veld rommelt het een beetje bij de club. Fener was genoodzaakt op de twee sterspelers Giuliano en Josef de Souza te verkopen. Cocu wil het vertrek van dat tweetal niet als excuus gebruiken. "Toen we hier begonnen wisten we met welke beperkingen we moesten werken. Er komen nieuwe spelers aan."

Desondanks zal de van PSV overgekomen coach gehoopt hebben op een betere start. Cocu weet dat het belangrijk is om zo snel mogelijk een keer te winnen. "Als je twee wedstrijden verliest bij een grote club, wordt het alleen maar moeilijker de volgende wedstrijd te winnen." 

Aanstaande zaterdag kan Cocu de tering naar nering zetten met Fenerbahçe. Dan wacht het treffen met Kayserispor in de competitie.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen