Officieel: PSV vindt in Behich back-up voor Angeliño

31 augustus 2018, 16:07

PSV heeft zijn gewenste linksback binnen. De Eindhovenaren hebben zich per direct versterkt met Aziz Behich, die dient als back-up voor Angeliño. PSV neemt de 27-jarige Australiër over van het Turkse Bursaspor. Hij tekent een contract tot medio 2022.

Behich is een bekende van Mark van Bommel, die als assistent van Australië al samenwerkte met de verdediger. "Hij belde me of ik interesse had in een overstap en vanaf dat moment was mijn keuze gemaakt", zegt de Aussie op de website van PSV. "Mark is geweldige coach en naast hem overtuigde ook Trent Sainsbury me. Hij pushte me bijna dagelijks om ook naar PSV te komen."

Tijdens het WK kwam Behich alle wedstrijden in actie. Naast Bursaspor kwam de back ook uit voor Melbourne City. Nu hij voor PSV gaat spelen, kan Behich zich opmaken voor zijn eerste Champions League-avontuur. "Je krijgt niet iedere dag de kans om bij een prestigieuze club als PSV te spelen. Het viel me meteen op hoe erg de supporters hier met het team meeleven. Daarnaast speelt PSV goed voetbal, voetbal waar ik van houd."

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen