Genesio stelt dat kou uit de lucht is tussen hem en Tete

13 september 2018, 20:42

Kenny Tete gaf openlijk aan dat hij niet blij was met zijn situatie bij Olympique Lyon. De verdediger zit vaker dan hem lief is op de bank, omdat trainer Bruno Genesio de voorkeur geeft aan Rafael. Dat leidde tot onrust bij de club, maar volgens Genesio is de kou inmiddels uit de lucht.

Op een persconferentie liet Genesio zich uit over de situatie. "Ik heb met Kenny gesproken en alles is nu goed", zei de trainer. "Het is niet de eerste keer dat we gesproken hebben, want ik spreek hem vaak. Ik moet de keuze maken tussen drie spelers. Ik kan me voorstellen dat de twee spelers die ik niet kies zich ongewenst voelen, maar deze concurrentie hoort bij voetbal op het hoogste niveau. Dat is normaal. Ik wil dat hij er staat zodra de ploeg hem nodig heeft."

Tete, die bij Oranje tegen Frankrijk nog in de basis stond, liet zich onlangs uit over zijn reserverol. "Het is lastig momenteel. Ik voel me goed, maar word teleurgesteld. De reden? Die weet ik niet, dus daar kan ik niets over zeggen. Ik heb er ook geen uitleg over gehad, maar ik hoef het ook eigenlijk niet meer te weten. Ik laat het zien op de training, maar blijkbaar is het niet goed genoeg", zei hij.

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen