Vormer: "Kunnen thuis winnen van Borussia Dortmund"

17 september 2018, 16:23

Club Brugge mag meteen aan de bak in de Champions League. De regerend kampioen van België kruist dinsdag de degens met Borussia Dortmund. Aanvoerder Ruud Vormer kijkt met vertrouwen uit naar de ontmoeting.

Twee jaar geleden speelde Brugge voor het laatst in de Champions League. Fijne herinneringen heeft de club daar niet aan, aangezien er destijds geen enkel punt gehaald werd in de poule. Vormer gelooft dat het dit jaar beter gaat. "We kijken positief naar de toekomst en zullen proberen punten te pakken. Ik denk dat we nu sterker zijn dan twee jaar geleden, er is een beter gevoel", zegt hij tegen Het Laatste Nieuws. "Toen speelden we af en toe te afwachtend als we de bal hadden. We zullen morgen uitgaan van ons eigen kunnen. Je moet ook wat bluf tonen, proberen te voetballen en schijt aan alles hebben."

Borussia Dortmund is dinsdag de eerste opponent van Brugge. "Iedereen weet dat Dortmund een goede ploeg heeft met grote namen", aldus Vormer. "Maar als wij ons spel spelen en erin geloven, dan kunnen we thuis winnen. Dat weten we gewoon. We willen de drie punten pakken. Dit jonge team zal ervan genieten, maar we moeten natuurlijk ook presteren. Hier doe je het voor als voetballer. Ik heb er zin in."

Brugge heeft het niet getroffen met de loting, aangezien AS Monaco en Atlético Madrid de andere tegenstanders zijn.

Doe mee aan het Champions League-spel en laat je kennis over Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen