PSG komt achterstand te boven en wint ook bij Stade Rennes

23 september 2018, 16:53

Ondanks een achterstand heeft Paris Saint-Germain ook de uitwedstrijd tegen Stade Rennes winnend afgesloten. Een eigen doelpunt van Adrien Rabiot bleek niet rampzalig voor voor de klassementsleider, aangezien er met 1-3 gewonnen werd.

Er leek een stunt in de maak, want de thuisploeg kwam al na elf minuten aan de leiding. Dat gebeurde door toedoen van Adrien Rabiot, die de bal achter keeper Gianluigi Buffon werkte. De Italiaan verloor de concurrentiestrijd van Alphonse Areola, maar mocht van Thomas Tuchel zondag toch starten. De keeper zag dat zijn ploeg op slag van rust langszij kwam. Op aangeven van Julian Draxler maakte Angel Di Maria gelijk.

Na de pauze klaarde PSG, dat het zonder Thiago Silva en Kylian Mbappé moest doen, de klus. Na een kwartier in het tweede bedrijf zette verdediger Thomas Meunier de superieure koploper op voorsprong. De Belg scoorde midweeks ook al tegen Liverpool (3-2 verlies) en heeft de smaak dus goed te pakken.

PSG scoort dit seizoen in de Ligue 1 altijd drie goals of meer en dat gebeurde vandaag in de zesde speelronde ook. Zeven minuten voor tijd bepaalde Eric Maxim Choupo-Moting de eindstand op 1-3. Het was zijn eerste treffer in Franse dienst. Door de overwinning heeft PSG na zes wedstrijden nog altijd geen fout gemaakt en beschikt het over een geweldig doelsaldo van +15. Stade Rennes bezet de dertiende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen