De Jong vindt dat Ajax nederig moet zijn: "PSV was veel beter"

23 september 2018, 20:47

Frenkie de Jong vindt dat Ajax de komende tijd zich nederig op moet stellen in de Eredivisie. De middenvelder was na het duel met PSV zichtbaar teleurgesteld en doet dan ook een stapje terug. "We moeten nu nederig zijn. PSV was veel beter. We zijn niet in de positie om te roepen dat we de beste zijn."

Dat vond De Jong, die in het centrum van Ajax er niet heel gelukkig uitzag bij een aantal goals. "Of ik had moeten instappen bij die goal? Nee, dat kan niet. Dan hebben ze helemaal alle ruimte", analyseerde hij tegenover de NOS. "We begonnen aardig, maar daarna gaven we eigenlijk alle goals weg. Na de 1-0 waren we het kwijt", aldus de middenvelder annex verdediger, die vond dat Ajax aanvoerder Matthijs de Ligt natuurlijk erg miste.

Hoewel het leek dat Ajax er hier en daar te makkelijk over dacht, speelde dat volgens De Jong niet mee in Eindhoven. "Dat wordt vaak geroepen als je verliest. Eigenlijk geven we alle goals een beetje weg. We gingen andere dingen doen. Normaal gesproken voetballen we onder de druk uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen