Löw reist naar Londen, maar krijgt Özil niet te spreken

28 september 2018, 12:28

De relatie tussen de Duitse nationale ploeg en Mesut Özil is nog altijd ernstig vertroebeld. Bondscoach Joachim Löw is deze week naar Londen afgereisd voor een gesprek met de middenvelder, maar kwam bedrogen uit.

Löw pakte deze week samen met directeur Oliver Bierhoff het vliegtuig naar Londen, waarna de reis naar het trainingscomplex van Arsenal volgde. Daar kwam het duo er achter dat een gesprek met Özil niet tot de mogelijkheden behoorde. "Mesut was er niet, dus we moeten accepteren dat hij momenteel niet met ons wil praten", zegt Löw. "Waarom dat zo is, weet ik niet."

Na het teleurstellend verloren WK besloot Özil te stoppen als international, omdat hij vond dat hij gediscrimineerd werd in Duitsland. "Als we winnen ben ik Duitser, als we verliezen ben ik een buitenlander", zei hij. Dat hij nu geen contact meer wil met de Duitse bond, vindt voorzitter Reinhard Grindel geen goede zaak. "Het is niet goed dat er geen contact meer is", zegt hij tegen ZDF. "In mijn ogen is het belangrijk om met elkaar te praten in deze situatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen