Bruns mist door schorsing duel met oude club Heracles

1 oktober 2018, 16:28   Bijgewerkt: 1 oktober 2018, 17:08

Thomas Bruns mag de komende wedstrijden vanaf de tribune toekijken. De middenvelder van Vitesse is voor drie wedstrijden geschorst, waarvan één voorwaardelijk. Zijn club heeft het schikkingsvoorstel van de KNVB richting Bruns namelijk geaccepteerd en daardoor kan hij niet in actie komen tegen zijn oude ploeg Heracles Almelo.

Afgelopen zondag kreeg Bruns in de wedstrijd tegen Feyenoord direct rood na een overtreding op Jordy Clasie. De middenvelder van de Arnhemmers ging met zijn voet vol op de hak van de Feyenoord-middenvelder staan. Hij kreeg rood en mist nu de wedstrijden tegen zijn oude club Heracles Almelo en de uitwedstrijd tegen Excelsior.

Vitesse vecht wel de schorsing van Danilho Doekhi aan. De verdediger kreeg twee gele kaarten, maar de eerste was blijkbaar voor Navarone Foor bedoeld. Op grond van de persoonsverwisseling kan de gele kaart wel aanhangig worden gemaakt. "Dat is de uitzonderingsregel en daarop beroept Vitesse zich", aldus een woordvoerder van de KNVB tegenover De Gelderlander.

Ook in Tilburg moeten ze een speler missen na de roodgekleurde speelronde van afgelopen weekend. Atakan Akkaynak is voor drie wedstrijden geschorst, waarvan één voorwaardelijk. Dat geldt ook voor Excelsior-middenvelder Ali Messaoud. Robin van Persie kreeg ook een schikkingsvoorstel te horen, maar [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/339338/van-persie-zoals-verwacht-in-beroep-tegen-voorstel-knvb/,_blank,de Feyenoord-aanvoerder ging niet akkoord].

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen