Schorsing Ronaldo komt coach goed uit: "Hij heeft rust nodig"

1 oktober 2018, 22:42

Massimiliano Allegri kan dinsdag in het Champions League-duel tegen Young Boys niet beschikken over zijn sterspeler Cristiano Ronaldo, maar de Juventus-coach ziet daar ook voordelen in. "Hij heeft rust nodig, want hij heeft al heel veel wedstrijden gespeeld."

Op de persconferentie van Juventus daags voor het duel tegen de Zwitsers ging Allegri in op vragen over de absentie van de Portugees. De 33-jarige ster kreeg in het eerste groepsduel tegen Valencia rood na het vastpakken van verdediger Jeison Murillo. Ronaldo verliet toen in tranen het veld na de rode kaart en de UEFA schorste de vleugelspeler voor één wedstrijd.

Volgens de trainer is het voor Ronaldo goed dat hij eens een wedstrijdje mist. "Hij heeft rust nodig, want hij heeft al heel veel wedstrijden gespeeld. Zaterdag (in de gewonnen topper tegen Napoli, red) heeft hij veel werk geleverd en speelde hij zijn beste wedstrijd sinds zijn komst."

Bij afwezigheid van Ronaldo bestaat de voorhoede ditmaal uit Paulo Dybala en Mario Mandzukic. Allegri is hoopvol op een goed resultaat, maar waakt voor Young Boys. "We moeten onze tegenstander respecteren. Young Boys heeft een goede ploeg en ze winnen veel wedstrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen