Dumfries bij Oranje: "Kon niet beschrijven wat ik voelde"

6 oktober 2018, 23:28

Denzel Dumfries heeft reden tot glimlachen. De rechtsback won zaterdag gemakkelijk met 4-0 van VVV-Venlo, maar het mooiste was zijn uitverkiezing voor het Nederlands elftal. De verdediger is dolblij met het feit dat hij volgende week afreist naar Oranje.

Dumfries hoorde het nieuws van trainer Mark van Bommel. "Het was een hartstikke leuke mededeling van de trainer. Hij belde mij, donderdagavond, stiekem. Het was voor mij een hartstikke mooi moment. Ik kan haast niet beschrijven wat ik voelde", zegt hij tegen Omroep Brabant.

De verdediger hoorde donderdag al dat hij bij Oranje zat, maar moest tot vrijdagmiddag zijn mond houden. Ronald Koeman maakte de selectie namelijk pas vrijdag bekend. "Dat ik het niet mocht vertellen, was behoorlijk lastig. Je wil het van de daken schreeuwen."

Toen Dumfries hoorde dat hij bij de selectie, belde hij meteen twee mensen. "Mijn moeder en mijn vader. Eerst mijn moeder. Dat was een hartstikke mooi moment. Ze waren hartstikke trots, omdat ze weten dat ik dit altijd wilde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen