Manchester City verzuimt Liverpool in slotfase pijn te doen

7 oktober 2018, 19:24   Bijgewerkt: 7 oktober 2018, 23:50

De Engelse kraker tussen Liverpool en Manchester City is onbeslist geëindigd. Beide teams kwamen op Anfield niet tot scoren: 0-0. De bezoekers uit Manchester kregen vlak voor tijd een uitgelezen mogelijkheid om de concurrent pijn te doen, maar tot opluchting van Virgil van Dijk faalde Riyad Mahrez vanaf elf meter. De Nederlandse verdediger veroorzaakte de strafschop.

Het publiek op Anfield zag voor rust twee teams die aan elkaar gewaagd waren. Kansen waren in de eerste helft op één hand te tellen. De beste mogelijkheid was voor Mohamed Salah, die de bal naast de korte hoek schoot. Liverpool kreeg wel een domper te verwerken: James Milner viel geblesseerd uit en werd vervangen door Naby Keïta.

Liverpool, met Van Dijk en Georginio Wijnaldum in de basis, kwam in de tweede helft goed weg toen Mahrez een bal voorlangs schoot. De van Leicester City overgekomen werd even later weer gevaarlijk, maar doelman Allison keerde de inzet. De wedstrijd leek geen doelpunt op te leveren, tot City vlak voor tijd een penalty kreeg na een overtreding van Van Dijk op Sané. Mahrez bleek geen ijskonijn en schoot hoog over.

Door het gelijkspel gaan drie clubs aan kop in de Premier League: Manchester City, Chelsea en Liverpool. De teams hebben in acht wedstrijden twintig punten veroverd. De ploeg uit Manchester heeft het beste doelsaldo en mag zich zodoende de koploper van de Engelse competitie noemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen