Huiberts gematigd tevreden over AZ: "Tegen Ajax echt vernederd"

20 oktober 2018, 13:49

Max Huiberts is gematigd tevreden over het seizoen tot nu toe van AZ, dat na acht wedstrijden zesde staat in de Eredivisie. De directeur voetbalzaken geeft het team van John van den Brom een mager zesje. "We zijn twee spelers kwijtgeraakt, maar als je negen spelers van vorig seizoen over hebt, zijn er wedstrijden geweest die je had moeten winnen", vindt Huiberts.

"Het duel tegen Ajax is een apart verhaal, daar zijn we echt vernederd. Soms moet je even anders spelen dan je gewend bent", zei Huiberts bij NH Radio Sportcafé. "Tegen Feyenoord hebben we met een versterkt middenveld gespeeld en dat werd 1-1. Maar het is de vraag of je tegen mindere ploegen dan ook zo moet blijven spelen."

Huiberts haalde Gudmundsson en Bjørn Johnson afgelopen zomer naar Alkmaar. "Johnson scoorde negentien doelpunten bij ADO. Spelers hebben ook tijd nodig om te wennen en we hebben ze ook aangetrokken omdat we verbeterpunten bij ze zien. Wout Weghorst stond er ook niet meteen, daar werd ook lacherig over gedaan in het begin. Bovendien moeten de voorzetten nog wat beter."

AZ speelt zaterdagavond in de negende speelronde van de Eredivisie tegen FC Utrecht. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen