Buitenland: Liverpool koploper, Klaassen wint ook

21 oktober 2018, 08:13

In Engeland heeft Liverpool zich naast Manchester City genesteld. De ploeg met Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum in de gelederen won met 0-1 van Huddersfield Town. Davy Klaassen was met Werder Bremen te sterk voor het nog altijd kwakkelende Schalke 04.

Huddersfield Town – Liverpool: 0-1

Georginio Wijnaldum moest het van Jürgen Klopp doen met een invalbeurt, maar met een basisplaats voor Virgil van Dijk stond er toch een Nederlander binnen de lijnen. De Engelse topclub kampte met wat afwezigen: Naby Keïta en Sadio Mané konden niet in actie komen. Bij afwezigheid van dat duo stond Mohamed Salah maar weer eens op. De Egyptenaar, die nog niet de topvorm van vorig seizoen heeft, tekende halverwege de eerste helft voor het enige doelpunt van de wedstrijd.

Schalke 04 – Werder Bremen: 0-2

Een dubbelslag van Maximilian Eggestein zorgde voor een overwinning voor Werder Bremen. De Duitsers, met Davy Klaassen in de basiself, waren duidelijk de betere op bezoek bij Schalke. De club uit Gelsenkirchen staat na acht wedstrijden nog altijd op slechts zes punten. In Bremen gaat het stukken beter, want Klaassen en co staan knap tweede in de Bundesliga.

Villareal – Atlético Madrid: 1-1

Dat Atlético Madrid niet verloor op bezoek bij Villarreal, is vooral te danken aan het keeperswerk van Jan Oblak. De doelman keerde de ene na de andere inzet. De ploeg van Diego Simeone kwam na rust nog op voorsprong via Felipe Luís, maar de gelijkmaker van Mario Gaspar was vervolgens meer dan verdiend. Dankzij Oblak werd het punt over de streep getrokken, waardoor Atlético in ieder geval voor even op de derde plaats staat. Later vanavond komt FC Barcelona namelijk nog in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen