Napoli wint en verkleint gat met koploper Juventus

20 oktober 2018, 22:25

Runner-up Napoli heeft dankzij een 0-3`uitoverwinning op bezoek bij Udinese het gat met koploper Juventus verkleind tot vier punten. De zege van de club uit Napels kwam dankzij een goal in het eerste kwartier en twee treffers in de slotfase tot stand en op de ruime overwinning viel weinig aan te merken.

Udinese beleeft een kleurloze seizoenstart in de Serie A en komt daardoor nog niet verder dan een vijftiende plaats. Bij Napoli gaat het vooralsnog een stuk beter en dankzij het puntverlies van koploper Juventus kon de ploeg van Carlo Ancelotti richting de koppositie kruipen.

Slechts vijftien minuten hield Udinese in eigen huis stand. Toen maakte Fábian Ruiz Pena de openingstreffer en bleek het verzet van de thuisploeg, met Bram Nuytinck in de basis, al gebroken. Napoli bleef gemakkelijk op de been en via Dries Mertens en Marko Rog werd de score in de slotfase nog verder opgevoerd.

Door de overwinning komt Napoli op 21 punten uit 9 wedstrijden. Juventus gaat nog altijd aan de leiding met 25 punten, maar de marge is dus wel kleiner geworden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen