Anita voor eerste keer tegen Ajax: "Zal vreemd zijn"

3 november 2018 – Voor het eerst in zijn leven gaat Vurnon Anita zaterdag tegen Ajax spelen. De oud-speler van de Amsterdammers neemt het met Willem II om tegen de nummer twee van de ranglijst en voelt zich vreemd bij de ontmoeting.

Anita voor eerste keer tegen Ajax: "Zal vreemd zijn"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het zal vreemd zijn om de Arena binnen te stappen als tegenstander van Ajax. Dit wordt de eerste keer", zegt de verdediger tegen het Brabants Dagblad. Hij heeft altijd een bijzondere connectie gehad met Ajax. "Ik heb van mijn 9de tot mijn 23ste bij Ajax gespeeld, dus dat voelt zeker als mijn club. Maar dat zal mij niet beletten om er alles aan te doen om een resultaat te halen met Willem II. Dat wordt niet makkelijk tegen dit Ajax, maar je hebt altijd een kans."

De verdediger is terug van blessureleed, maar is nog niet helemaal de oude. Hij weet wat hij nog mist. "Nog iets meer wedstrijdritme. Dan kan ik dominanter spelen en belangrijker zijn voor de ploeg. Dat duurt niet lang meer."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd