United verslaat Bournemouth door goal in extremis

3 november 2018, 15:33

In de eerste helft werd Manchester United weggespeeld door Bournemouth, maar toch heeft de ploeg van José Mourinho de uitwedstrijd in winst weten om te zetten. Marcus Rashford werd de matchwinner met een doelpunt in blessuretijd: 1-2.

Bournemouth is tot dusver de revelatie van het Premier League-seizoen en dus trad het team met vertrouwen aan tegen United. Dat leidde tot een vroege voorsprong. Spits Callum Wilson scoorde zijn zesde van het seizoen door na een messcherpe voorzet van Junior Stanislas binnen te schuiven. Het lukte echter niet om de voorsprong naar de pauze toe te helpen. Anthony Martial, de man in vorm die vijf goals maakte in de laatste vijf duels, kon van dichtbij raak schieten op aangeven van Alexis Sánchez. De Chileen speelde omdat Romelu Lukaku niet inzetbaar was wegens blessureleed.

United mocht niet mopperen met de 1-1 ruststand, want de ploeg had het in de eerste helft erg moeilijk tegen de verrassing. Na de pauze had het team van José Mourinho meer grip en dat leidde tot de winst. Marcus Rashford schoot in blessuretijd de winnende treffer binnen omdat Nathan Aké onder een hoge voorzet doorging. Dat was ongelukkig van de verdediger, die eerder in de tweede helft zijn ploeg nog op de been had gehouden door van dichtbij een bal van de lijn te halen (foto).

Het is voor het eerst sinds april dat Bournemouth een thuiswedstrijd heeft verloren in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen