Club Brugge deelt AS Monaco volgende grote mokerslag uit

6 november 2018, 20:48   Bijgewerkt: 6 november 2018, 23:14

Club Brugge heeft AS Monaco een volgende keiharde zet gegeven richting de afgrond. De toch al zo geteisterde ploeg van Thierry Henry kreeg dinsdagavond in de Champions League in elk geval de genadeslag: in eigen huis wonnen de Belgen met 0-4 (!), mede dankzij een treffer van Ruud Vormer. De middenvelder stond na een paar reservebeurten weer in de basis en deed net als Stefano Denswil negentig minuten mee. Voor Monaco neemt de crisis alleen maar toe.

Binnen een half uur was het duel gespeeld. Na een heerlijk overstapje opende Hans Vanaken de score voor Club Brugge, op bezoek bij AS Monaco dat sinds 11 augustus geen officieel duel meer wist te winnen. Ook sinds de aanstelling van Thierry Henry gaat het zeker niet beter en is de club afgezakt naar de kelder van de Ligue 1. Ook in de Champions League kwam er geen beterschap, want vanaf de penaltystip verdubbelde Vanaken na een kwartier de voorsprong na een ongelukkige handsbal.

Nog binnen het half uur werd het nietige AS Monaco verpulverd. Een afstandschot van Wesley, dat te stoppen leek en volledig zonder druk geschoten kon worden, zorgde voor de derde Belgische goal. Dat alles gebeurde overigens zonder eigenaar Dmitri Rybolovlev op de tribune: de Rus werd dinsdagochtend opgepakt vanwege de verdachtmaking van omkoping.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen