Pochettino ziet Zoet schitteren: "Was fantastisch"

7 november 2018, 07:37

Het goede spel van Jeroen Zoet tegen Tottenham Hotspur viel dinsdag uiteraard niet alleen bij de Nederlandse voetbalfans op. De keeper hield PSV in Londen meermaals op de been, maar kon uiteindelijk niet voorkomen dat zijn ploeg met 2-1 verloor. Wel kreeg hij de complimenten van Mauricio Pochettino, de trainer van de Engelsen.

"Dat het nog lang 0-1 stond, was erg onverdiend", zei de coach na de wedstrijd tegen BT Sports. Dat kwam mede door Zoet, weet de Argentijn. "Zij hadden geloof door die goal, hun keeper was echt fantastisch, maar ik vond ook dat wij niet scherp genoeg waren voor het doel. Toch zijn wij blijven vechten en we hebben niet opgegeven. We namen risico's, je ziet dat dit team steeds volwassener aan het worden is. Ik ben heel erg blij dat we nog leven in de Champions League."

Tottenham staat nu op vier punten en mag nog hopen op overwintering. "Deze zege betekent alles voor ons, want we zijn nu nog niet uitgeschakeld in de Champions League. Het was sowieso een verdiende overwinning, dat geluk op het einde hebben we zelf afgedwongen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen