Advocaat zag Utrecht snel de klus klaren tegen De Graafschap

25 november 2018, 23:38

Dick Advocaat kijkt met een positief gevoel terug op de gewonnen thuiswedstrijd tegen De Graafschap. De Domstedelingen kwamen geen moment in de problemen en boekten een verdiende 5-0 zege op de promovendus. Halverwege de eerste helft had het team van Advocaat er al drie in liggen.

"We hadden De Graafschap de afgelopen weken geanalyseerd en daarbij viel het op dat, met het systeem dat zij gebruiken, het vervelend is om tegen ze te spelen. Daarom hebben wij het iets aangepast. We wilden gelijk druk zetten, dat ze niet eruit konden komen en dat we de spitsen lam konden leggen. Dat ging de eerste helft erg goed", concludeert Advocaat.

De oefenmeester stelt dat zijn ploeg door de snelle doelpunten een klein dipje kende. "Daardoor is de wedstrijd gespeeld en begin je de tweede helft wat slapper dan normaal. Hierdoor kwam De Graafschap iets terug in hun spel, zonder dat ze al te gevaarlijk werden", gaat Advocaat verder via de officiële kanalen van Utrecht. "Toen we de wissels brachten kwam er weer wat jus in het elftal en dat resulteerde in twee goals van Venema. Een terechte overwinning met momenten uitstekend voetbal van FC Utrecht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen