Klopp vol vertrouwen in goede afloop in de zwaarste CL-poule

11 december 2018, 11:26

Jürgen Klopp heeft er vertrouwen in dat Liverpool zich dinsdagavond gewoon plaatst voor de knock-outfase van de Champions League. Ook is de coach niet verbaasd dat het op de laatste speeldag wordt bepaald wie er doorgaan in de poule des doods. "Dit is de zwaarste groep van de Champions League. PSG, Napoli en Rode Ster zijn buitengewoon goede teams en we zijn zelf ook niet slecht", vond hij.

Liverpool moet winnen om niet uitgeschakeld te worden. "We zullen niet naar Belgrado kijken om te wachten op hulp, dat is voor ons niet relevant. We hebben een taak en moeten winnen. Als we die taak goed doen, hebben we een goede kans", verwacht Klopp, die vindt dat The Reds tot dusver vooral buitenshuis (drie nederlagen) slecht presteert in het miljardenbal.

"Daar moeten we ons niet voor verbergen. In uitduels voldoen we niet aan de normen waaraan we ons willen meten. Als we iets willen, moet dat beter. Maar op Anfield zijn we juist heel goed bezig geweest", blikt de coach vooruit op het thuisduel met Napoli. "Zij hebben uitstekende spelers en een goede coach, dat maakt ze een gevaarlijke concurrent. Maar wij hebben de kwaliteit en mentaliteit om te doen wat nodig is. Daarbij zullen ook onze fans helpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen