Pusic over Cambuur: "Is gewoon een goede tegenstander"

13 december 2018, 16:21

FC Twente is druk bezig met de voorbereiding op de uitwedstrijd tegen SC Cambuur. De Tukkers hebben door de zege van vorige week bij FC Volendam het nodige vertrouwen, maar zullen volgens trainer Marino Pusic wel diep moeten gaan om de punten te pakken in Leeuwarden.

Dat Twente vorige week met 1-2 won in Volendam, deed Pusic deugd. "Een wedstrijd waarin we er hard voor gewerkt hebben en uiteindelijk verdiend wonnen", zegt de coach. "Grotendeels waren we tevreden over de wedstrijd en zo'n zege zorgt altijd voor energie. Vervolgens focus je je al weer snel op de volgende tegenstander, morgen wacht ons namelijk opnieuw een lastig uitduel."

Twente staat momenteel vierde, Cambuur bezet de elfde plaats. "Cambuur is een ploeg met voldoende kwaliteiten en dat dit seizoen ook de nodige ambities heeft", zegt Pusic. "Gewoon een goede tegenstander, ze spelen georganiseerd en hebben meerdere wapens. We zullen maximaal voor de dag moeten komen en tot het uiterste moeten gaan om een goed resultaat te halen."

Twente kan vrijdag niet beschikken over de niet fitte Rafael Ramos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen