Zoet: "Allemaal makkelijk gezegd dat het in buitenland beter is"

7 januari 2019, 08:27

Jeroen Zoet staat volledig achter zijn keuze om bij PSV te blijven en af te zien van een buitenlands avontuur. Ook na alle veranderingen bij de landskampioen heeft de 28-jarige doelman het uitstekend naar zijn zin. "Het is allemaal makkelijk gezegd hoor, dat het in het buitenland beter is", aldus Zoet.

"Bij PSV is het namelijk al heel erg goed en ik heb in Eindhoven een fijn leven, omdat het privé ook een plek is waar ik me goed voel. Dat is voor mij enorm veel waard", zegt de keeper tegen het Eindhovens Dagblad. "Geld is niet het allerbelangrijkste. Ik wil op de eerste plaats spelen en dan bij voorkeur bij een club waar ik me prettig voel. Dat is PSV."

Ook onder Mark van Bommel strijden de Eindhovenaren mee om de landstitel. "In de zomer is het allemaal heel snel gegaan en ik heb even aangekeken of het allemaal wel goed zou komen met alle vernieuwingen", vertelt Zoet. "We wisten gelukkig een aantal wedstrijden op het laatste moment te winnen en daarna zijn er ook de nodige keren geweest waarin iedereen heel duidelijk een nieuw PSV heeft kunnen zien. Een dominanter PSV vooral. En een ploeg die na de 1-0 of 2-0 doorgaat. Dat vloeit voort uit de speelwijze van Van Bommel."

Zoet denkt dat een nieuw gezicht voor de groep goed is geweest voor PSV. "Niet omdat de een beter is dan de ander, maar er is een andere koers die weer nieuwe scherpte brengt", geeft hij aan. "Wij willen kampioen worden en het besef dat we geen punten mogen laten liggen is er, ook omdat de concurrent niks laat liggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen