'Ajax in verregaande onderhandeling met Sevilla over Wöber'

9 januari 2019, 16:40
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/maximilian-wober">Maximilian Wöber heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Ajax gespeeld. Volgens De Telegraaf zijn de Amsterdammers bereid mee te werken aan een winters vertrek van de Oostenrijkse verdediger. De twintigjarige Wöber zou in de belangstelling staan van het Spaanse Sevilla, de club waar ook Nederlander Quincy Promes onder contract staat.

Eerder maakte Marca al melding van de mogelijke overgang van Wöber, die anderhalf jaar geleden voor 7,5 miljoen euro overkwam van Rapid Wien. Sevilla heeft naar verluidt een bod gedaan van rond de veertien miljoen euro. Hoewel de deal nog niet rond is, zouden de clubs in verregaande onderhandeling zijn. Onbekend is hoeveel Ajax vraagt voor Wöber, die vaker op de bank moet plaatsnemen dan hij in de basis mag starten.

Centraal achterin krijgen Matthijs de Ligt en Daley Blind de voorkeur boven Wöber en op de linksbackpositie is Nicolás Tagliafico de eerste keuze. Door de komst van Lisandro Magallán en de terugkeer van Daley Sinkgraven heeft Wöber nog minder perspectief op speeltijd in Amsterdam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen