PSV gaat afscheid nemen van kunstgras op De Herdgang

14 januari 2019, 18:15

PSV neemt afscheid van het kunstgrashoofdveld op De Herdgang. De club laat dit voor komend seizoen vervangen door een echt grasveld, waar Jong PSV de competitiewedstrijden van de Eerste Divisie op gaat spelen. Dit gaat gepaard met de opening van het nieuwe jeugdcomplex en naamwijziging het trainingscomplex: PSV Campus De Herdgang.

De club laat de komende periode meerder nieuwe faciliteiten realiseren, zo communiceren de Eindhovenaren. Dit zijn bijvoorbeeld ruimtes om te overnachten, scholing en medische voorzieningen. Bij de ingreep hoort ook het verwijderen van het kunstgrasveld, waar Jong PSV de thuiswedstrijden normaliter op speelt. Het is de bedoeling dat de beloftenploeg vanaf komende seizoen op gras gaat spelen.

PSV wil de hele upgrade van De Herdgang in de loop van 2019 afronden, zodat de club over een trainingscomplex naar internationale maatstaven beschikt. Dit nieuws maakte PSV maandag bekend op de nieuwjaarsreceptie, waarop Jorrit Hendrix zijn contract verlengde en Toon Gerbrands de komst van [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/344462/psv-krijgt-als-zevende-profclub-een-beloftenteam-voor-vrouwen/,_blank,een beloftenploeg voor de vrouwenafdeling] aankondigde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen