Milan doet wat het moet doen en pakt de vierde plaats

21 januari 2019, 17:08

AC Milan heeft de vierde plaats in de Serie A in bezit. De formatie van Gennaro Gattuso boekte maandag een degelijke 0-2 zege op middenmoter Genoa en passeert daardoor SS Lazio en AS Roma op de ranglijst van de Serie A.

Vanuit veiligheidsredenen werd het Serie A-treffen op maandag gespeeld en Milan moest het duel winnen om de vierde plaats te grijpen. De club was dat aan de stand verplicht, aangezien Genoa bezig is aan een slechte reeks. Slechts een van de laatste vijftien competitieduels leverde drie punten op voor de nummer veertien van de Serie A.

Milan kwam wat langzaam op gang, maar greep in de 72ste minuut wel de voorsprong. Fabio Borini was met pas zijn eerste doelpunt van het Serie A-seizoen belangrijk voor Milan. Namens de thuisploeg raakte Miguel Veloso vervolgens de lat, maar Milan was daar niet van onder de indruk. Suso profiteerde in de counter in de 83ste minuut van goed werk van spits Patrick Cutrone. Overigens zat Gonzalo Higuaín niet bij de selectie. De spits is bezig zijn transfer naar Chelsea af te ronden.

Milan staat dankzij de tweede overwinning op rij nu vierde achter Juventus, Napoli en Internazionale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen