Hoedt: "Heel vreemd gegaan, nooit duidelijke uitleg gehad"

22 januari 2019, 17:42

Celta de Vigo is de oplossing geworden voor Wesley Hoedt. De 24-jarige verdediger raakte bij Southampton plotseling op een zijspoor en hoopt nu op huurbasis in Spanje weer aan spelen toe te komen. "Zo kan ik laten zien dat ik niet voor niets bij Lazio en Southampton heel veel wedstrijden heb gespeeld", zegt de oud-speler van AZ.

De trainerswissel bij Southampton pakte verkeerd uit voor Hoedt. In tegenstelling tot de ontslagen Hughes had diens opvolger Ralph Hasenhüttl de Nederlander niet nodig. "Het is heel vreemd gegaan. Ik speelde alles. Bijna vijftig wedstrijden achter elkaar stond ik in de basis en speelde ik negentig minuten. Totdat ik er opeens naast kwam te staan. Een duidelijke uitleg heb ik nooit gehad", vertelt Hoedt aan het Noordhollands Dagblad.

Hoedt meldt zich echter niet vol revanchegevoelens bij de huidige nummer zeventien van La Liga. "Nee, zo voel ik het niet. Wat ik al zei: ik wil hier gewoon verder gaan met waar ik mee bezig was. Ik heb het bij Lazio en bij Southampton goed gedaan. Dat wil ik hier voortzetten."

Hoedt is opgeleid door AZ, die club die hij in 2015 verruilde voor Lazio. In de zomer van 2017 vertrok de zesvoudig Oranje-international naar de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen