Real Madrid zonder Varane en Marcelo, wél met Bale

13 februari 2019, 19:54   Bijgewerkt: 13 februari 2019, 20:59

Real Madrid begint woensdagavond zonder Raphaël Varane en Marcelo tegen Ajax. Varane is geblesseerd en moet het Champions League-duel in de Johan Cruijff ArenA aan zich voorbij laten gaan. Marcelo is gepasseerd ten faveure van Reguilón. Gareth Bale, een klein twijfelgeval in aanloop naar de wedstrijd in Amsterdam, is fit én start.

De Welshman zal samen met Karim Benzema en Vinícius Júnior de aanval vormen. Dat betekent dat Lucas Vázquez, afgelopen zaterdag tijdens de stadsderby tegen Atlético Madrid (1-3 voor Real) nog basisspeler, op de bank begint. In de achterste linie zal Varane worden vervangen door Nacho Fernandez.

Verder zijn er geen verrassingen in het team van trainer Santiago Solari. Thibaut Courtois staat op doel en de verdediging wordt gecompleteerd door Dani Carvajal en aanvoerder Sergio Ramos. Op het middenveld nemen Casemiro, Luka Modric en Toni Kroos plaats.

Volledige opstelling Real Madrid: Courtois, Carvajal, Nacho, Ramos, Reguilón; Casemiro, Kroos, Modric; Vinícius, Benzema, Bale

Lees ookAjax start met Neres

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen