Alexis Sanchez gehavend door toedoen assistent-scheidsrechter

18 februari 2019, 14:23

Het zit Alexis Sanchez allesbehalve mee bij Manchester United: toen de Chileen zich voorbereidde op zijn invalbeurt tegen Paris Saint-Germain, raakte hij geblesseerd door toedoen van de assistent-scheidsrechter. Sanchez viel wel in, maar zijn optreden kwam hem op flink wat kritiek te staan.

"De assistent kwam aanrennen bij een counter van ons. We botsten en hij kwam op mijn voet terecht", vertelt de dertigjarige Sanchez aan BBC. "Ik liep terug naar de dug-out en vertelde Sergio Romero dat ik een tik op mijn voet had gehad, en dat ik moest invallen. Ik had wat blauwe plekken, maar het mag geen excuus zijn voor mijn spel."

Het typeert Sanchez' verblijf bij United, dat mede door blessures ongelukkig is. De Zuid-Amerikaan speelde tot dusver 37 wedstrijden voor zijn club, en scoorde slechts 5 keer. "Ik had de club graag meer willen geven. Het maakt me zorgen, want ik geloof in mijn kwaliteiten als speler. Die wil ik laten zien. Solskjaer heeft niet veel met me gesproken over wat hij van mij verwacht op het veld. Maar ik ben een ervaren speler en denk dat ik weet wat ik wel en niet moet doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen