Keizer vindt zichzelf nog altijd de juiste man voor Sporting

21 februari 2019, 22:26

Het wordt steeds heter onder de voeten van Marcel Keizer. Wegens tegenvallende prestaties komt zijn positie bij Sporting Portugal steeds verder onder druk te staan en donderdagavond heeft de Nederlander weer een dreun gekregen. Hij werd met zijn ploeg uitgeschakeld door Villarreal in de Europa League (1-1). De coach beseft dat het beter moet.

Met tien man speelde Sporting vanavond met 1-1 gelijk, wat niet genoeg was na het 0-1 verlies van vorige week. Op de persconferentie werd hem gevraagd of hij nog de juiste man is voor de Portugese club. "Ja, dat denk ik wel", luidt zijn reactie. "We staan in de competitie op de vierde plaats, maar er komen nog veel wedstrijden om te klimmen. We zitten ook in de halve finale van het bekertoernooi. Er is nog genoeg te doen."

Door een rode kaart van Jefferson werd het moeilijk voor Sporting om de 0-1 voorsprong vast te houden. "We begonnen goed aan de tweede helft. We waren aan het winnen en kwamen niet in de problemen. Toen kwam die rode kaart en begonnen de problemen juist. We hoopten nog de tweede goal te maken om een verlenging te voorkomen, maar we hadden moeite om de wedstrijd onder controle te krijgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen