Doelpuntenmachine Piatek wederom belangrijk voor AC Milan

22 februari 2019, 22:31

AC Milan en Krzysztof Piatek lijken een match made in heaven. De Poolse spits was vrijdagavond weer goud waard voor de Italiaanse grootmacht. Tegen Empoli opende de Pool vroeg in de tweede helft de score, waarna Milan uitliep naar een 3-0 zege.

Met Piatek als aanvalsleider heeft Milan de weg naar boven ingezet. De Italianen verloren in het nieuwe jaar nog geen enkele keer, mede dankzij de Pool. Hij scoorde in zijn eerste vijf wedstrijden voor zijn nieuwe club al zes keer en prikte er tegen Empoli weer eentje bij. De bezoekers kregen de bal niet van de eigen helft, waarna Piatek op aangeven van Hakan Calhanoglu van dichtbij de 1-0 maakte.

Nadat de ban was gebroken, werd de score al snel verdubbeld door Franck Kessié. Het derde en laatste doelpunt volgde nog eens een kwartier later en werd gemaakt door Samu Castillejo. Door de zege heeft Milan de vierde plaats nog steviger in handen en nadert het aartsrivaal én concurrent Inter tot één punt. De stadsgenoot gaat zondag op bezoek bij Fiorentina.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen