Wereldgoal Rodrigo zet Valencia op goede spoor tegen Bilbao

3 maart 2019, 22:42

Valencia heeft zondagavond een zwaarwegende overwinning geboekt op Athletic de Bilbao in de Primera Division. In eigen huis werd er dankzij een wereldgoal van Rodrigo afgerekend met de directe concurrent, terwijl Gameiro in blessuretijd het duel in het slot gooide (2-0). Door de zege sluit de ploeg van Marcelino aan in de Spaanse subtop.

Makkelijk ging het niet voor Valencia in eigen huis tegen Athletic. Beide ploegen verkeerden weliswaar in prima vorm de laatste weken, maar een doelpunt zat er voor de pauze niet in voor beide ploegen. De thuisploeg had wel het meeste balbezit en de meeste schoten, maar heel gevaarlijk werden de teams niet in het slaapverwekkende duel - dat eerder dit seizoen ook doelpuntloos gelijk eindigde.

Sowieso zijn de fans van Valencia in eigen huis de laatste weken niet bepaald verwend: in de laatste drie duels viel slechts één doelpunt. In dat kader waren ze met de heerlijke pegel van Rodrigo, die na een combinatie met Santi Mina heerlik binnenschoot, extra welkom. Te meer omdat bij een overwinning Valencia weer steeg naar de subtop.

En die zege kwam er, want vlak voor tijd maakte Gameiro de tweede namens Valencia. De subtop zit er voor Athletic de Bilbao zodoende voorlopig niet in: zij verliezen voor het eerst sinds drie weken weer eens een duel in de Primera Division en haken daarom weer even af voor het linkerrijtje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen