Stevens zit nog zonder contract als trainer van Schalke 04

31 maart 2019, 13:14

Een opvallend bericht uit Duitsland. Huub Stevens, de tijdelijke opvolger van de ontslagen Domenico Todesco, zit nog altijd zonder contract bij Schalke 04. Het is inmiddels meer dan twee weken geleden dat Stevens als interim-trainer terugkeerde bij de club uit Gelsenkirchen.

Ondanks dat hij alweer een tijdje rondloopt bij Schalke, staat nog niets op papier. "Ik heb nog niks ondertekend. Misschien komt dat later nog, door de bureaucratie", aldus de 65-jarige Limburger tegenover Bild am Sonntag. Schalke ging voor de interlandperiode bij de rentree van Stevens onderuit tegen RB Leipzig (0-1). Zondagmiddag speelt de club uit Gelsenkirchen tegen Hannover 96.

Stevens heeft als taak om de degradatieproblemen van Schalke te verhelpen. De Duitse club, die vorig jaar nog op de tweede plaats eindigde in de Bundesliga, veroverde in 26 wedstrijden nog maar 23 punten. De voorsprong op nummer zestien VfB Stuttgart bedraagt slechts drie punten. "Tot nu toe ben ik nog nooit gedegradeerd, zowel als speler als coach", aldus Stevens.

Lees ookStevens kijkt bij Schalke 04 niet te veel naar de ranglijst

TOTO's Koning Donnie heeft 24

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen