Hahn houdt eindelijk de nul: "Ik heb weleens gedacht: wat is dit?"

1 april 2019, 09:15

Voor het eerst in eigen huis hield sc Heerenveen dit seizoen de nul. Daarvoor dankten de Friezen Warner Hahn, die zijn beste wedstrijd van het seizoen speelde. "Soms heb je gewoon het gevoel dat je onpasseerbaar bent", aldus de uitblinker na de 1-0 zege op Excelsior.

"Ik zei voor de wedstrijd nog tegen de jongens: vandaag gaat er niks in bij mij", zegt Hahn tegen de Leeuwarder Courant. Zijn belangrijkste redding was de save op Ali Messaoud, die vlak na de 1-0 van Pelle van Amersfoort opdook voor Hahn. "Als we 3-0 winnen en ik heb niks te doen, dan vind ik het ook goed. Maar een wedstrijd als deze is wel fijn voor een keeper, wel even nodig ook. Omdat ik ballen heb gepakt, houden we de nul en winnen we. Onverdiend, maar wel lekker."

Hahn werd dit seizoen al 59 keer gepasseerd. Alleen Fortuna Sittard (64), Excelsior (60), FC Emmen (63) en NAC Breda (63) incasseerden meer goals. Er waren tegendoelpunten waar Hahn zelf mis tastte, maar ook vaak genoeg trof hem geen blaam. "Dan hield ik er veel uit, maar kreeg ik er toch drie om de oren. Ik heb weleens gedacht: wat is dit?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen