Viergever: "We hadden 'm op het eind zelfs nog kunnen winnen"

7 april 2019, 21:01

Teleurstelling overheerst bij Nick Viergever na het puntenverlies van PSV op bezoek bij Vitesse. De Eindhovenaren kwamen in Arnhem niet verder dan een 3-3 gelijkspel en zijn de koppositie kwijtgeraakt aan Ajax. "Het was een rare wedstrijd, we hadden 'm op het eind zelfs nog kunnen winnen", aldus Viergever tegenover FOX Sports.

Net als Luuk de Jong vindt Viergever dat PSV de doelpunten zondag te makkelijk weggaf. De bezoekers kwamen in de GelreDome tot drie keer toe op achterstand, maar knokten zich ook drie maal terug. "Dat is een kracht van ons en dat hebben we vandaag weer getoond. We hebben onze rug gerecht in de zin dat we het niet hebben opgegeven. Met een beetje geluk schiet Steven de bal er nog in, dan ga je met drie punten naar huis", doelt hij op de kans van Steven Bergwijn in blessuretijd.

Door de remise is niet PSV, maar Ajax nu de koploper van de Eredivisie. "Het worden nog vijf spannende weken, voor beide ploegen", voorspelt de oud-Ajacied. "Wij moeten meer goals gaan maken, ons blijven focussen en doen wat we het hele seizoen al doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen