Bazoer: "Ik weet nog niet welke kant het opgaat"

13 april 2019, 09:10

Bij FC Utrecht heeft Riechedly Bazoer zijn carrière enigszins nieuw leven ingeblazen en dat was nodig ook. De middenvelder kende enkele verloren jaren in het buitenland en is blij dat hij in zijn geboortestad nu weer aan spelen toekomt. Waar zijn toekomst ligt, weet hij echter niet.

De 22-jarige oud-speler van Ajax had de wereld aan zijn voeten liggen, maar heeft meermaals de boot gemist. "Drie jaar terug stond het er anders voor. Zo eerlijk moet ik zijn. Er was interesse van de absolute top. Aan mij heb je kunnen zien hoe snel het kan gaan in het voetbal. Het heeft wel mijn ogen geopend", zegt hij tegen De Telegraaf. "Ik was negentien toen ik naar het buitenland ging, nog vrij jong. Maar ik heb geen spijt van die keuze, want ik voelde dat ik er klaar voor was."

Bazoer is door Utrecht tot het einde van het seizoen gehuurd van VfL Wolfsburg. "Ik weet nog helemaal niet welke kant het op gaat. Ik heb met Jordy Zuidam (directeur voetbalzaken, red.) gesproken", zegt hij. "Die wil me het liefst nog een jaar bij FC Utrecht houden. Ik voel me prettig hier, maar of dat haalbaar is, kan ik nu nog echt niet zeggen. Je gaat mij in elk geval niet zien in China of Saoedi-Arabië. Voor zo'n avontuur ben ik nog veel te jong. Ik geloof in mijn kwaliteiten. Als ik een goede club vind, waar ze vertrouwen in me hebben, dan moet het goed komen. Ik heb een droom en dat is voetballen op topniveau. Die kans bestaat nog altijd, want ik ben jong en geloof in mezelf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen